4. mars 2009

2009.03.04 Posten 2 (H): 4-0

Endelig er bloggen tilbake med nytt stoff! Siden sjefsskribenten var bortreist under forrige kamp (som forresten endte med en småsur 3-1-seier (altså ett tapt poeng) mot Tåke 2, til tross for at vikar Julius Diesen storspilte) og ingen av de gjenværende spillerne tok ansvar, ble det dessverre ikke skrevet kamprapport. Vi legger oss paddeflate og lover at det aldri skal skje igjen! Siden sist har blant annet Endre Njøs satt ny banerekord i tvungen yatzy i Storgata 6 med ekstreme 255 poeng, mens Petter, i samme disiplin, har levert tidenes dårligste sjanse med 13 poeng. Mye å bryne seg på for den glade og prestasjonsorienterte bloggleser med andre ord!










Før kveldens oppgjør hersket det en del uro internt i troppen. Vi følte at vi hadde mye å bevise overfor folket og var usikre på vår egen formkurve. Testrunden på Aspmyra kvelden i forveien vitnet til alt overmål om et lag som hadde et stykke igjen til toppformen.

Posten 2, som i utgangspunktet er en middelhavsfarer i 4. divisjon, hadde på sin side knust opprykkskandidat Lærkula 4-0 i forrige kamp og var naturlig nok proppfulle av selvtillit. De stilte med følgende mannskap fra start:

Posten 2:

Steffen
Liv-Kari
Susanne (c)










Ingen overraskelser å skue i uttaket, bortsett fra at den meritterte Porn var vraket fra troppen. Spesielt kapteinsemnet Susanne har imponert så langt i sesongen med stabilt og godt spill, noe det var viktig å demme opp for fra vår side.

Vi gikk for følgende starttreer:

Kråkesølv:

Thomas
Petter
Fredrik (c)










Fredrik hadde glemt både kapteinsbind og kampdrakt hjemme og fikk fortjent nok passet påskrevet, men aktet likevel å gjøre jobben. Petter var i god forfatning som vanlig, Thomas fløt på en Finger Frenzy-bølge, mens innbytter Kristoffer var ved godt mot. Dessuten hadde Tarjei og Eirik møtt opp på Aspmyra for å få sin første smak av bedriftsbowling, sittende på en blanding av nysgjerrighet og stum forventning.

Første serie begynte haltende med mye ujevnt spill. Kaptein Fredrik, som ellers er stabiliteten selv i kamp, slet med rytmen, og det kunne se ut som Thomas var mer opptatt av å nærme seg 50 km/t på kastene enn å finne lomma. Petter var også noe uberegnelig i prestasjonene sine. Posten 2 gjorde det klart at de liker å levere også utenfor yrkeslivet og spilte meget godt, anført av en vilter Steffen i toppform. Midtveis så det ut til at vi hadde rimelig grei kontroll, men mot slutten spisset det seg skikkelig til, og Fredrik var nødt til å lukke siste rute for å muliggjøre seier. Han ungikk heldigvis split på første kast og safet ned en spare til øredøvende jubel fra publikum. Poenget var sikret, med 406 poeng mot 402. I løpet av første serie hadde tilskuerantallet tatt seg kraftig opp og kulminert i foreløpig sesongbeste: Hele 10 stykker var tilstede for å følge kampen. Nå er det like før Aspmyra bowling må utvide antall sitteplasser!










Kristoffer kom inn for Fredrik i pausen og fulgte opp den noe vaklende stilen fra første serie. Det endte med 143 poeng, en liten håndfull unna snittet. Ellers tok det seg litt opp. Thomas gjorde jobben med 163 poeng, mens Petter fulgte sin eldre bror oppsiktsvekkende tett og leverte eksakt samme poengsum (143). Vi økte poengtotalen fra 406 til 449, noe som vel kan sies å være godkjent. Posten 2 kjørte også progresjon i spillet, men avstanden ned til dem var likevel mye mer komfortabel enn tilfellet var i første serie. To poeng var sikret og vi kunne ta det litt mer med ro.










Siste og avgjørende serie ble også av det komfortable slaget, selv om forspranget til Posten 2 aldri var større enn at vi med bekymring skuet på poengtavla etter hver kasteomgang. Godt hjulpet av publikum dro vi 4-0-seieren i land med 445 lagpoeng og 1300 totalt, et stykke unna optimal innsats. Trøkkeran har for øvrig plusset på rekorden for beste kampresultat og ligger nå farlig nært 1500-skjemaet med 1499 poeng. Her har vi definitivt mye å hente! Ellers er det verdt å nevne at nevnte Trøkkeran i hvert fall tapte ett poeng mot BOSI Studentbowling i kampen som gikk samtidig som vår. Det betyr at vi kan sikre oss seier i 4. divisjon hvis alt går rette veien i kampene fremover. Vi gleder oss til neste oppgjør, som er mot The Apprentice og skrugutten Jon-Espen tirsdag 17. mars! Følg med videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar