23. apr. 2010

2010.04.22 Widerøe 3 (H): 4-0

Komfortabel seier over Europas mest punktlige flyselskap.












Etter gårdagens batalje mot Widerøe 3 er det ingen tvil om at drømmen om opprykk fremdeles lever i beste velgående. Vi tok en komfortabel seier, og satser alt på en 4-0-triumf over Bowling Babes i neste runde, samtidig som Lærkula tar minst to poeng fra Bodø 1.

Widerøe 3 mønstret samme mannskap som sist (f.v.):
  • Solrunn
  • Anne-Lise (c)
  • Dagfinn














I motsatt oppgjør før jul fikk vi som kjent problemer da datasystemet på Aspmyra var nede for telling. Det var sannsynligvis en av årsakene til at vi mistet et verdifullt poeng. Denne gangen var imidlertid det tekniske på plass, og vi kunne konsentrere oss fullt og helt om vårt eget spill. Widerøe 3 hadde sikret seg videre eksistens i 3. divisjon for lenge siden, og var ved godt mot. De ga likevel uttrykk for at arbeidsdagene i flybransjen er straks mer slitsomme når rutene er nede og flyparken står på bakken. Hvem skulle tro det?

Vi startet med følgende mannskap:
  • Thomas
  • Kristoffer
  • Fredrik (c)














Petter startet på benken og benyttet anledningen til å spille et par oppvarmingsserier på banen ved siden av. Etter et lengre avbrekk fra bowlingbanen den siste tiden, er intensiv trening det eneste som hjelper på svake prestasjoner. Godt å se!

Kampen begynte ganske jevnt, og Widerøe 3 fikk en flying start. Både Dagfinn og Anne-Lise truet kjeglene på livet og lukket ruter i stor stil. Vi begynte nervøst, med hele fem splitter på de åtte første rutene. Etter hvert fikk vi festet grepet, inspirert av en Thomas som virkelig har funnet tilbake til storformen etter en noe laber høstsesong. Ellers leverte Kristoffer en helt medioker serie godt under snittet med svake 115 poeng, mens Fredrik (c) noterte seg for omgangens høyeste serie med 175 i protokollen. Kapteinen er også på vei tilbake, noe vi skulle få bevist for alvor i tredje og avsluttende omgang.















I løpet av andre serie kom vi for alvor inn i flytsonen, noe som kom litt overraskende siden Fredrik (c) gikk ut til fordel for en antatt svakere Petter. Kapteinen tok like greit spanderbuksene på og la i noen 10-kroninger i kaffekorga, til stor jubel fra lagkameratene. Er kaffe på vei inn i bowlingsporten på bedriftsnivå? Det meste tyder på det. Widerøe 3 dalte litt i sine prestasjoner, og endte opp over 100 poeng bak når summene ble oppsummert.















Tredje serie ble en ren triumfferd, til tross for at Kristoffer og Petter (hyppig omtalt som BU underveis) nektet å levere over pari. Det gjorde likevel ingenting, for Fredrik (c) flesket til med saftige 233 poeng etter bla.a fem strikes på rad. Sterkt! Til tross for god innsats fra Widerøe 3 seilte vi fra underveis, og kunne ta hjem de fire viktige poengene før klokka hadde slått 22:00. Turen gikk deretter videre til Sinus og Kjerringråkk 2010 for å opprettholde det musikalske alibiet. Seieren smakte godt, og skal man dømme etter formen til Lærkula – som trente ved siden av oss under hele kampen – ser dette overraskende lyst ut med tanke på videre klatring i divisjonssystemet. Dette blir uhyre spennende – følg med videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar